Erhvervsflytning

Centrumflyt har over 15 års erfaring inden for erhvervsflytninger & transporter for helt store og mindre virksomheder.

Hos os tilbydes der erhvervsflytninger som altid tilpasses de forskellige virksomheders individuelle ønsker og behov.
Om kunde hos Centrumflyt får i altid en professionel og erfaren flytte-partner, der altid er klar på at tage ansvaret for flytte din virksomheds inventarer.

Med Centrumflyt som flyttepartner er din virksomheds inventar altid i sikre hænder, når vi i vores flytteforretning udfører flytninger.

Vi passer på vores kunders ejendele som var det vores egne.

Vi har også bred erfaring med mange forskellige flytte typer, lige fra store som små og det er altid med fokus på kundernes behov og ønsker,.

For at vi kan sikre dig en så gnidningsfri flytning som overhovedet muligt, planlægger vi din flytning nøjsomt fra starten. Der vil vi i tæt samarbejde med den pågældende virksomheden gennemgå flytningsprocessen fra start til slut. Vores flyttemænd hjælper dig gerne med afmontering, emballere & pakke dine inventarer ned før vi flytter det. En flytningen med os kan gøres i weekender for eventuel at minimere forstyrrelser af dine medarbejderne mindst mulig, Hos Centrumflyt flytter vi 365 dage om året hvis det er det vores under ønsker det.

Hos Centrumflyt tilbyder vi:

  • Pakning/nedpakning
  • Emballering
  • Transporter af jeres kontor-inventarer, arkiver og diverse lager,
  • Komplet flytninger af virksomheder inkl. kontormøbler og it-udstyr.
  • Bortkørsel af jeres affald & gamle kontor artikler.
    Interne flytninger, om det er for hele virksomheden eller et bare et enkelt kontor.

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsflytning, så kontakt os i dag på. telefon 70 20 80 28 eller udfyld nedenstående kontaktformularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.